h

Tiehöyläykset Keski-Pohjanmaan alueella

Tiehöyläyksellä voidaan kunnostaa roudan ja sateiden rikkomat, kuoppaiset maantiet ja soratiet. Höyläys pidentää tien käyttöikää ja tekee siitä paljon turvallisemman ja mukavamman käyttää.

Teemme tiehöyläyksiä Kokkolan ja Keski-Pohjanmaan alueella. Palvelemme sekä julkisia toimijoita, yksityishenkilöitä että tiekuntia. Yrityksellämme on kokemusta tiehöyläyksistä aina vuodesta 1997 alkaen.

Tiehöyläys on kustannustehokas valinta

Tien kunnostukseen ja kuoppaisuuden vähentämiseen on olemassa myös tiehöyläystä edullisempia ratkaisuja. Tiehöyläys on kuitenkin pitkäikäisempi ja kustannustehokkaampi valinta. Tämä johtuu siitä, että tiehöyläyksessä kuoppia ei täytetä, vaan ne poistetaan kokonaan. Tämä tekee tiehöyläyksestä esimerkiksi lanaukseen verrattuna huomattavasti tehokkaamman menetelmän.

Tiehöyläys voidaan tehdä useamman kerran kesässä

Tiehöyläykset tehdään yleensä kesäaikaan, mutta tarvittaessa toteutamme niitä myös muina vuodenaikoina. Höyläys voidaan tehdä tielle useamman kerran kesässä. Tämä onkin kannattavaa, sillä näin tie pysyy jatkuvasti hyvässä kunnossa, eikä tielle tarvitse tehdä kalliita, isoja urakoita, jotka haittaavat tien käyttöä.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!