h

Pressuhallit ja muut hallityypit – Asennukset ja korjaukset

Teemme pressuhallien ja muiden hallien asennuksia ja korjauksia. Emme myy halleja, mutta autamme tarpeen mukaan oikean hallin valitsemisessa asiakkaamme tarpeeseen. Tältä sivulta löydät tietoja eri hallityyppien ominaisuuksista ja siitä, mihin tarkoitukseen suosittelemme kutakin hallityyppiä.

Pressuhalli eli PVC-kangashalli on helppo asentaa ja siirtää

Pressuhalli eli PVC-kangashalli on erinomainen ratkaisu silloin, kun tarvitaan nopeasti asennettavaa ja siirrettävää hallia. Olemme asentaneet pressuhalleja muun muassa teollisuus- ja varastokäyttöön, ratsastusmaneeseiksi ja urheiluhalleiksi sekä maatilojen konesuojiksi. Pressuhalleja on saatavilla kylminä ja puolilämpiminä sekä lämpiminä.

Pressuhallien käyttöikä on oikein korjattuna ja huollettuna useita kymmeniä vuosia. Huoltamattomana halli rapistuu käyttökelvottomaksi huomattavasti aikaisemmin. Muistathan siis huolehtia hallin korjauksesta ja huollosta!

Kuorielementtihalli on kestävä ja paloturvallinen

Kuorielementtihallin etuja ovat erityisesti kestävä ja paloturvallinen pintamateriaali. Kovuutensa ansiosta sen huolto- ja korjaustarve on verrattain vähäinen. Kuorielementtihallien siirtäminen on pressuhalleihin verrattuna vaikeampaa, joten suosittelemme niitä vain pitkäaikaiseen käyttöön.

Peltihalli sopii lämpimäksi halliksi

Useimmat peltihallit ovat eristettyjä, joten ne sopivat hyvin sellaiseen käyttöön, jossa hallin sisätilan täytyy olla lämmin. Peltihallit ovat suosittu valinta esimerkiksi konehalleiksi. Peltihallien etuja ovat erityisesti hyvin vähäinen huoltojen ja korjausten tarve. Peltihalli kannattaa valita vain pitkäaikaiseen käyttöön, sillä niiden siirtäminen on pressuhallien siirtoa työläämpää.

Lue lisää palveluistamme:

Kysy lisää tai pyydä tarjous!